ČELENDŽER PARMA: Đere bio pred TRIJUMFOM! Očajan kraj protiv domaćeg tenisera

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2020, 13:30

ČELENDŽER PARMA: Đere bio pred TRIJUMFOM! Očajan kraj protiv domaćeg tenisera

Neverovatan pad u poslednjim gemovima.

Srpski teniser Laslo Đere izgubio je u četvrtfinalu čelendžera u Parmi. Od njega je bio bolji domaći teniser Salvatore Karuzo.

Novak Đoković je na korak od finala Rolan Garosa - danas (17.05) igra polufinale sa 6. igračem sveta Stefanosom Cicipasom, a kvota na pobedu Srbina je 1,35. A kvota da će biti odigrano ukupno tri seta (TS >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TRI) je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Cicipas.

Italijan je slavio sa 2:1 (6:4, 2:6, 6:4) iako je moglo biti i drugačije budući da su oba igrača osvojila po 14 gemova.

Ipak, Karuzo je osvojio najvažnije. Đere je u odlučujućem setu  poveo sa 4:3 i imao servis. Čak je i poveo sa 30:0, ali tada je potpuno stao. Osvojio je samo jedan od preostalih 13 poena i završio je učešće na turniru.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.