ČELENDŽER BASKET 3X3: Zemunci u SPEKTAKLU srušili FAVORITA! Kvalifikant odneo PEHAR i 15.000 dolara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELENDŽER BASKET 3X3: Zemunci u SPEKTAKLU srušili FAVORITA! Kvalifikant odneo PEHAR i 15.000 dolara!

Fešta na platou ispred "Štark Arene".

Ekipa Zemuna pobednik je premijernog izdanja beogradskog FIBA 3x3 basket čelendžer turnira koji se prethodna dva dana igrao na platou ispred "Štark Arene".

U fantastičnom ambijentu, pred prepunim tribinima i više od 1000 gledalaca, Zemunci su u finalu pobedili favorizovanu ekipu Novog Sada rezultatom 21:16. Zanimljivo je da su Zemunci kroz kvalifikacije stigli do titule šampiona i čeka u vrednosti od 15.000 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
MVP turnira je Dušan Domović-Bulut, a treba istaći da su finalisti izborili učešće na Masters turniru u Pragu.

- Turnir je zaista izvanredno organizovan. Ovo je svakako manifestacija koja je nedostajala Beogradu i nadam se da će ovaj turnir postati tradicionalan – rekao je član pobedničkog tima Nikola Vuković i dodao:

- Drago mi je da smo trijumfovali u našem gradu i zasita je fantastičan osećaj pobediti Novi Sad, ekipu koja je sigurno najbolja na svetu. Za nas je najteže bilo prvog dana u kvalifikacijama, koje smo prošli uz malo sreće, a za ovaj trijumf veliku zahvalnost dugujemo publici koja nas je bodrila - konstatovao je Vuković.

Specijalni gosti završnih duela na FIBA 3x3 basket čelendžeru u Beogradu bili su košarkaški reprezentativci Srbije Miroslav Raduljica i Nemanja Bjelica. Za posetioce je organizovan sjajan zabavni program i veliki broj nagradnih igri, a sve je uoptpunio nastup muzičke grupe THCF.

- Prijatno sam iznenađen kako sve ovo izgleda. Moram da pohvalim organizatore koji su se zaista potrudili da ovaj turnir bude na svetskom nivou. Mislim da to Beograd i Srbija zaslužuju, jer imamo najbolje basketaše na svetu. Uživao sam gledajući utakmice i mnogo mi je drago da sam mogao uživo sve ovo da ispratim I na nekim način pružim podršku - rekao je Nemanja Bjelica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska košarkašica Ana Dabović.

❤🏀🏆👠 #AnaDabovic

A post shared by Serbia W Bball National team🏀 (@kosarkasice.srbije) on Mar 1, 2016 at 10:09am PST

#athlete #beautifulhair #beautifulstyle #perfect #figure #naturalmakeup #sensitive #lovely #proud #basketball Една и Единствена #anadabovic #mvp 👑🏀💯🔝✔

A post shared by ☄℘εтαя.j23🏀☄ (@petar.j23) on Mar 26, 2019 at 11:59am PDT

True friends ! ❤️ #AnaDabovic with @neca_9 and @tamararadocaj

A post shared by Ana_Milica_Dabovic_Fan_🏀💘 (@family_dabovic_fan) on May 26, 2018 at 2:43am PDT

Her smile ❤️❤️❤️❤️ #AnaDabovic

A post shared by Ana_Milica_Dabovic_Fan_🏀💘 (@family_dabovic_fan) on Dec 28, 2017 at 3:50am PST

#anadabovic @parfumsmicallef new #ananda so proud!!!

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on Sep 19, 2017 at 8:58am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.