VLADARI BEOGRADA, NESUĐENI MVP PORUČIO “Slatko je jer smo išli kroz KVALIFIKACIJE, ponosan sam!”

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADARI BEOGRADA, NESUĐENI MVP PORUČIO “Slatko je jer smo išli kroz KVALIFIKACIJE, ponosan sam!”

Foto: Zemun 3×3 / Promo Zakasneli poziv na turnir u Beogradu nije poremetio Zemunce, pa ni takmičenje u kvalifikacijama gde se našao bivši svetski šampion, već su Rašić, Vuković, Bošković i Nikolić furioznom igrom drugog dana takmičenja došli do prvog mesta. Posebno se trojkama istakao Lazar Rašić kome je pravim čudom izmaklo MVP priznanje. Foto: Promo Basketaši Zemuna Ono je otišlo na policu Dušana Domovića-Buluta iz u finalu poraženog Novog Sada. Zemunci su u nedelju na beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 3×3 FIBA čelendžeru pobedili u finalu rezultatom 21:16. Jedan od najiskusnijih u ekipi Zemuna bio je Lazar Rašić koji je drugog dana turnira briljirao pred Arenom. Pogotovo kada je u pitanju finalni duel u kom Novosađani nisu imali rešenja za njega, a ni Vukovića, Boškovića i Nikolića te se radilo o rutinskom trijumfu. Sa druge strane, bivši prvak planete Zemun je zaustavio Dušana Domovića-Buluta, dok je Majstorović imao zapaženu igru u finalu. – Prezadovoljan sam uspehom koji smo napravili na ovom turniru, a taj utisak dele i saigrači. Rivali su bili izuzetno teški, išli smo meč po meč pogotovo jer smo počeli od kvalifikacija te je još “slađe”. Tada smo doživeli i poraz, kao i jedan u grupnoj fazi ali nas to nije omelo. Već u četvrtfinalu je bilo dosta lakše, konsolidovali smo se i pokazali onakvi kakvi zaista jesmo. Bili smo pravi kada je to najpotrebnije. Čestitao bih i ekipi Novi Sad na dobroj igri u finalnoj meču, ali i saigračima, odlični su bili. Ponosan sam na ovo što smo prikazali i što smo nastavili odličan niz rezultata, rekao je za Blicsport Lazar Rašić. Foto: Promo Basketaši Zemuna 2 Ovaj turnir poseban značaj imao je za domaće timove, u finalu su se našli Zemun i Novi Sad. – Velika je čast igrati u svom gradu. Mnogi su nas do sada pitali šta […] More
The post VLADARI BEOGRADA, NESUĐENI MVP PORUČIO “Slatko je jer smo išli kroz KVALIFIKACIJE, ponosan sam!” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.