CELA DVORANA SKANDIRALA: Jokić i mala Ognjena napravili šou u Denveru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 09:53

CELA DVORANA SKANDIRALA: Jokić i mala Ognjena napravili šou u Denveru (VIDEO)

Skandiralo se i ”MVP”...

Nikola Jokić je digao publiku u Denveru na noge, ali ovoga puta ne na košarci! Na teren će 23. februara kada igra svoj sledeći meč, a sada je malu pauzu koju je imao iskoristio da ode da pogleda najpupularniji i najtrofejniji tim iz Denvera - Kolorado Avalanš.

"Lavine" su tri puta osvajale Stenli kup, trofej za najbolji tim u NHL-u, a kada su kamere uočile Nikolu Jokića na tribinama nastao je pravi delirijum. Publika je odmah počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu skandira ime, a kasnije su počeli i da skandiraju "MVP".

- Dobija ovacije ovde, svi ga pozdravljaju jer ovde u Denveru mnogo vole Jokića. Oni skandiraju "MVP" i mislim da misle na Jokića - rekli su u prenosu meča, a pogledajte kako je to izgledalo:

Nikola Jokic is going to end up being John Elway level famous in Denver but he really just wants get some queso from Illegal Pete’s in peace.

pic.twitter.com/oimnUxlkGN

— Swipa (@SwipaCam) February 21, 2024

Videli smo da je Nikola Jokić imao kapu Kolorado Avalanša, ali i to da je sa ćerkicom Ognjenom došao na meč! Bio je odlično raspoložen stalno se smešio, a Ognjena je, čini se, još više uživala u meču i u tatinom društvu. Što se tiče meča uspeo je Kolorado da dobije Toronto Kanukse 3:1. Kolorado Avalanš ima tri titule u NHL-u, prvu u sezoni 1995/96, drugu 2000/01, a poslednju 2022. godine. U istoriji su za ovaj klub igrale veličine poput Džoa Šakića, Milana Hejduka, Petera Forsberga, Patrika Roja, Adama Futa...

Jokić se na ovoj utakmici pojavio nakon Ol Star pauze i meča koji je odigrao. Videli smo tu da je pravio šou zajedno sa Lukom Dončićem, a takmičarskoj košarci se vraća u meču sa Vašington Vizardsima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.