ČEKA SE MILUNOVIĆ: Zvezda našla zamenu ako štoper ne produži ugovor, umešao se i Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 11:15

ČEKA SE MILUNOVIĆ: Zvezda našla zamenu ako štoper ne produži ugovor, umešao se i Partizan

Bitka za odličnog igrača.

Nemanja Milunović još nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, iako se ova tema zimus spominjala kao praktično gotova stvar.

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.

Visoki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štoper još nije prelomio šta će i kuda će dalje, a utisak je da je u ovom trenutku bliži odlasku u ruski Himki nego ostanku na “Marakani”.

Zbog toga u Ljutice Bogdana intenzivno traže na tržištu igrača sličnih karakteristika Milunoviću, a to je prvenstveno odlična skok igra.

Prvi pik crveno-belih je štoper Vojvodine Siniša Saničanin, piše Sportski žurnal. Reprezentativac Bosne i Hercegovine napušta “lale” na kraju sezone jer zimus nije hteo da produži ugovor, a to se uklapa u planove prvaka Srbije da ne plaća obeštećenja za pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Zvezda je samo jedan od klubova koji bi mogli da dođu do Saničanina, govori se i o interesovanju Partizana, pa bi večiti rivali mogli da učestvuju u velikoj trci za pojačanje na štoperskoj poziciji.

Pored Saničanina, Zvezda prati i štopera Metalca Aleksandra Vasiljevića koji ima status bonus igrača. U klubu iz Gornjeg Milanovca odigrao je 34 utakmice, a na samo jednoj nije bio starter. Vasiljević, međutim, ima ugovor do 2023. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.