CEDEVITA OLIMPIJA SE POJAČALA IZ ŠPANIJE: U Ljubljanu stigao igrač Reala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 22:15

CEDEVITA OLIMPIJA SE POJAČALA IZ ŠPANIJE: U Ljubljanu stigao igrač Reala (VIDEO)

Ozbiljne ambicije.

Budžeti klubova biće msanjeni zbog finansijskih posledica izazvanih pandemijom korona virusa i biće veoma interesantno videti kako će u narednoj sezoni izgledati košarkaške ekipe.Veruje sa da će se veliki broj klubova osloniti na domaće igrače i mlade snage.

U tom pravcu očigledno razmišljaju u Cedevita Olimpiji, pošto je novinar ''Sportanda'' Emilijano Karćija danas naveo da će u Ljubljanu stići mladi Slovenac Dan Duščak koji je dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone nosio dres Real Madrida.

Slovenian prospect Dan Duscak is moving from Real Madrid to Slovenian side KK Cedevita Olimpija Ljubljana, a source told @Sportando.

The combo guard born in 2002 averaged 6.7ppg in ANGT Tournament in Munich this season

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 28, 2020

Mladi Slovenac u julu puni 18 godina, a igra na poziciji beka. Na ANGT turniru Evrolige ove sezone je prosečno postizao 6,7 ponea po utakmici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.