CEDEVITA DOVELA PROVERENU ZAMENU ZA MEKINTAJERA: Veteran po treći put u klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 18:45

CEDEVITA DOVELA PROVERENU ZAMENU ZA MEKINTAJERA: Veteran po treći put u klubu (FOTO)

Prethodne dve godine proveo je u Francuskoj.

Cedevita Olimpija je ostala bez Kodija Milra-Mekintajera koji je potpisao ugovor sa Partizanom, ali su u Ljubljani reltivno brzo reagovali i doveli igrača koji bi trebalo da popuni rupu nastalu odlaskom Amerikanca.

Novi igrač Ljubljančana postao je iskusni Roko Leni Ukić koji će se vratiti u ABA ligu posle dve godine provedene u Francuskoj.

#ProB Le bruit courait qu'Antibes voulait s'en séparer... Roko-Leni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ukic ne va pas effectuer sa 2ème année de contrat, puisqu'il devrait rejoindre le Cedevita Olimpija Ljubljana ⤵️ https://t.co/5LjiwDsmbQ

— French Basket & Co (@frenchbasketco) July 2, 2020

Liverpul je krunisan, a menadžer Sitija Pep Gvardiola obećao je da će večeras (21.15) njegovi Građani špalirom odati počast Klopovom timu na zasluženoj tituli. Očekuje nas meč dva superjaka tima, bez velikih takmičarskih motiva, što sluti na goleadu, a kvota na GG3+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Liverpul.

Ukić je već igra za staru Cedevitu u dva navrata, u sezonama 2014/2015 i 2017/2018, a bio je još član Splita, Taukeramike, Barselone, Rome, Fenerbahčea, Panatinaikosa, Varezea, Kantua, AEK-a, Levaloa i Antiba. Proveo je dve sezone u NBA ligi kao član Toronto Reptorsa i Milvoki Baksa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.