Ramštajn uskoro u Beogradu: Bina dugačka 60 metara, jačina zvuka do dva miliona vati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 13:52

"Ramštajn" uskoro u Beogradu: Bina dugačka 60 metara, jačina zvuka do dva miliona vati

Nemački hard rok bend "Ramštajn" sprema se da po treći put nastupi u srpskoj prestonici 24. i 25. maja, a koncerte na Ušću, pored antologijskih hitova, obeležiće i produkcija koja podrazumeva binu dugačku 60 metara i jačinu zvuka do dva miliona vati, poručili su organizatori. Koncertni prostor obuhvataće 240 hiljada kvadratnih metara, a izgradnja mini-grada uveliko je u toku.
Samo bina, za čiju izradu je potrebno čak šest dana, biće dugačka 60 metara, a ići će do 36 metara uvis.
Sedam meseci bilo je potrebno da 18 inženjera zvuka i svetla, zajedno sa tehničkim dizajnerima, do poslednjeg detalja dizajniraju stejdž na kom će nastuputi popularni Nemci.
Međutim, tu se priča ne zaustavlja....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.