ĆAO, NEMA VIŠE: Raduljica sočno zakucao, pa zaradio isključenje – tek onda je usledio šou (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 22:33

ĆAO, NEMA VIŠE: Raduljica sočno zakucao, pa zaradio isključenje – tek onda je usledio šou (VIDEO)

Odlična partija iskusnog centra.

Marusi je savladao Apolon iz Patre 99:73 u 26. kolu šampionatu Grčke, a centar pobedničkog tima Miroslav Raduljica je imao svojevrsni šou na parketu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je zabeležio dabl-dabl – 17 poena i 12 skokova, ali je morao u svlačionicu ranije od ostalih aktera meča.

Šta se zapravo dogodilo? Raduljica je atraktivno zakucao na tri minuta do kraja, a prilikom zakucavanja je imao i posvetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekome u publici dok se zadržao na obruču.

Ovaj potez isksunog centra se nije dopao arbitrima, pa je bivši košarkaš FMP-a, Partizana, Crvene zvezde... dobio drugu tehničku, samim tim i isključujuću ličnu grešku.

Miroslav Raduljica dunks the ball, dedicates the dunk, gets a second T, waves to the people around and exits the game with his team having secured the win.

Like a boss pic.twitter.com/Ue9vOjWMhS

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) March 4, 2024

Na kraju je Raduljica napustio parket mašući na putu do svlačionice. Originalno, nema šta...

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.