ĆAO, NEMA VIŠE: Ikar Kasiljas zvanično završio karijeru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 15:11

ĆAO, NEMA VIŠE: Ikar Kasiljas zvanično završio karijeru (VIDEO)

Bio je jedan od najboljih svih vremena.

Jedan od najboljih golmana svih vremena, Iker Kasiljas, objavio je završetak profesionalne igračke karijere.

Trofejni dugogodišnji čuvar mreže madridskog Reala, Portoa i reprezentacije Španije nije igrao još od maja prošle godine kada je doživeo srčani udar tokom treninga.

Odluka o povlačenju najvljena je još u februaru, a danas je zvanično stavljena tačka na uspešnu karijeru.

Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Kasiljas se poslednji put na terenu pojavio pre nekoliko dana, ali posle finala Kupa Portugalije u kojem je Porto savladao Benfiku i podelio radost sa svojim saigračima.

@IkerCasillas gracias por todos y cada uno de los minutos que nos regalaste. Para mi siempre seras uno de los mas grandes dentro de Real Madrid. GRACIAS. pic.twitter.com/aTWeG88GQx

— Rafa (@Alicates_) August 4, 2020

– Najvažniji je put kojim idete i ljudi koji su uz vas na tom putovanju, a ne krajnje odredište. Zbog svega toga, rada i truda koji sam uložio, mogu da kažem bez trunke oklevanja da je ovo bio put iz snova, rekao je Kasiljas.

Kasiljas je sa Realom osvojio 5 titula prvaka Španije, 3 Lige šampiona, 2 Kupa Kralja, 4 Superkupa Španije, 2 Superkupa UEFA i Svetsko klupsko prvenstvo. Sa Portom je 2 puta bio prvak Portugalije, ima i po jedan Kup i Superkup ove zemlje, a sa Španijom je osvojio Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.