Butulija: Idemo da pobedimo

Izvor: B92, 20.Nov.2009, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butulija: "Idemo da pobedimo"

Trener rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija izjavio je da veruje da njegova ekipa može da pobedi u Španiji Naturhaus la Riohu.

U prvom meču trećeg kola Kupa EHFu Beogradu Crvena zvezda i Naturhaus su odigrali nerešeno 30:30. "Moramo da odigramo ono što nismo u prvom meču, disciplinovano pre svega u odbrani. Mislim da bi situacija u revanšu bila ista i da smo pobedili sa četiri ili pet golova, jer nas u Španiji čeka drugo poluvreme", rekao je Butulija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema njegovim rečima, Naturhaus ima odiličnu ekipu, koja ima budžet od 2.000.000 evra, što govori dovoljno samo za sebe.

"U Beogradu nismo odigrali kako smo se dogovorili i to nas je koštalo povoljnijeg rezultata. Idemo u Španiju da odigramo mnogo kvalitetnije

i siguran sam da će moji momci dati sve od sebe da pobedimo
", rekao je Butilija.

On je dodao da se nada da će rukometaši Crvene zvezde odigrati i bolje nego što se od njih očekuje.

Crvena zvezda sutra polazi na put avionom do Minhena, a zatim za Bilbao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.