Buskets: Valensija je imala sreće

Izvor: B92, 18.Apr.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buskets: Valensija je imala sreće

Fudbaler Barselone Serhio Buskets rekao je da je Valensija imala sreće u utakmici protiv njegove ekipe i da je zato slavila.

Barselona je u nedelju uveče pretrpela treći uzastopni poraz u Primeri, pošto kod kuće izgubila od Valensije sa 2:1.

Ekipa Luisa Enrikea je dominirala, stvarala šanse, ali nije uspevala da pogodi mrežu gostiju.

Ovaj poraz je čist nedostatak sreće. Nismo izgubili zbog umora ili nedostatka želje... Dva puta su šutnili u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol i dva puta pogodili”, rekao je Buskets za španske medije, “U ritmu smo koji nam nikako ne odgovara i moramo što pre da se izvučemo. Mislim da ćemo se vratiti u pravi ritam. Optimista sam optimista, moramo da budemo ujedinjeni”.

Trka za titulu u Španiji postala je sada potpuno otvorena, pošto Barselona drži prvo mesto samo zbog gol-razlike, jer ima isti broj bodova kao Atletiko Madrid – 76. Trećeplasirani Real Madrid ima 75 bodova, a do kraja takmičenja ostalo je još pet kola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buskets: "Valensija je imala sreće"

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2016

Fudbaler Barselone Serhio Buskets izjavio je da je Valesnija imala sreće u utakmici protiv njegove ekipe i da je zato slavila na kraju...Barselona je sinoć pretrpela i treći uzastopni poraz u Primeri, pošto je kod kuće izgubila od Valensije sa 2:1. Ekipa Luisa Enrikea je dominirala, stvarala šanse,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.