Atletiko se poravnao s Barsom, Žuta podmornica potopljena u Madridu (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko se poravnao s Barsom, 'Žuta podmornica' potopljena u Madridu (video)

'Jorgandžije' se ubedljivom pobedom nad Granadom izjednačile sa Barselonom na čeu tabele, dok je Rajo u Valjekasu savladao Viljareal.

Osokoljeni plasmanom u 1/2 finale Lige šampiona, fudbaleri Atletiko Madrida su upisali ubedljiv trijumf nad Granadom na 'Visente Kalderonu' rezultatom 3:0.

Otpor Andalužana slomljen je nakon 15 minuta igre, Koke je postigao gol na asistenciju Fernanda Toresa.

Sa minimalnom prednošću 'Kolćonjerosi' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su otišli na odmor, a nakon 15 minuta igre u nastavku Koke i 'El Ninjo' su zamenili uloge, Tores je bio strelac drugog gola za Atletiko, a Koke asistent.

Pobedu 'Jorgandžija' je overio rezervista Korea u 83. minutu meča, kada je odbrana Granade ispala kao iz džipa.

Četa Ćola Simeonea se izjednačila sa Barsom po broju bodova i nalazi se na deobi prvog mesta na tabeli, mada Katalonci svoj meč 33. kola tek treba da odigraju večeras protiv Valensije na 'Nou Kampu'. Granada ostaje prva iznad crte.

U isto vreme, Rajo Valjekano je savladao polufinalistu Lige Evrope i četrvrtoplasirani tim Primere Viljareal sa 2:1 i tako napravio veliki korak ka opstanaku u društvu najboljih.

'Pčelice' su povele na svom 'Valjekasu' preko Guere u 7. minutu utakmice, Adrijan je izjednačio srednom prvog poluvremena, a pobedu domaćinu odneo je Miku deset minuta pre kraja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Atletiko nastavio poteru za Barselonom, Viljareal stao u Madridu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2016

Atletiko Madrid je na svom terenu savladao Granadu 3:0 (1:0) i sada se bar na tri sata izjednačio sa Barselonom na prvom mestu na tabeli.. . “Jorgandžije” sanjaju. Igraju sezonu iz snova. Posle pobede nad Granadom 3:0 sustigli su lidera Barselonu i sada imaju jedank broj bodova – 76.. Atletiko...

Nastavak na HotSport.rs...

Marselj u "buli", Monako ponovo drugi na tabeli! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016

'Kneževi' se vratili na pobednički kolosek nakon dva vezana poraza i ponovo su na poziciji koja direktno vodi u Ligu šampiona....Agonija Olimpika iz Marselja se nastavila večeras na stadionu 'Luj II', francuski velikan je poražen od Monaka rezultatom 2:1, ovo je sedmi meč u nizu kako ne zna za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.