Busen - najveći neprijatelj Lodigina: Kako je golman Zenita izbegao strašnu povredu protiv PSV-a (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Busen - najveći neprijatelj Lodigina: Kako je golman Zenita izbegao strašnu povredu protiv PSV-a (VIDEO)

Juri umalo da ostane bez kolena...

Zenit je deklasiraio PSV sa 3:0 (4:0 u ukupnom skoru) i na taj način prošao u osminu finala Lige Evrope gde će se sastati sa Torinom.

Međutim, ovaj meč golman ekipe sa obale Baltika Juri Lodigin neće pamtiti samo po tome. Pored toga što je odbranio penal na sjajan način i tako potpuno psihički ubio Holanđane, umalo da doživi i strašan peh. Mogao je da povredi koleno.

Kada su mu u jednom trenutku igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nespretno vratili loptu, ona je odskočila od busen tik ispred njegove noge, pa ju je ruski čuvar mreže promašio.

Nije to bio običan promašaj, već je iz sve snage zamahnuo u prazno i bukvalno se zarotirao za pun krug. Srećom, ni kolena ni zglobovi ga nisu izdali.

Por momentos pensámos que Lodygin estava a jogar QWOP. pic.twitter.com/3RDiqYacKO

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.