Bundesliga - Voland načeo, Haverc dokusurio fenjeraša (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Voland načeo, Haverc dokusurio "fenjeraša" (video)

Ubedljiva pobeda "farmaceuta".

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena savladali su Paderborn u gostima rezultatom 4:1 u okviru 18. kola nemačke Bundeslige.

Gosti su poveli već u 11. minutu golom Kevina Folanda, da bi isti igrač tri minuta kasnije duplirao vođstvo svoje ekipe.

Do kraja poluvremena videli smo još jedan pogodak u mreži Paderborna, precizan je bio Džulijan Baumgartlinger u 36. minutu meča.

Malu nadu da bi mogao da izbegne poraz domaćinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dao Denis Srbeni u 51. minutu, ali sve je bilo jasno u 75. kada je Kai Haverc postavio konačnih 4:1.

"Farmaceuti" su i dalje u igri za plasman u Ligu šampiona sa 31 bodom na šestom mestu, dok je Paderborn poslednji na tabeli sa svega 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.