Bundesliga - Sjajna partija Grujića u Frankfurtu, ali samo bod za Hertu (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Sjajna partija Grujića u Frankfurtu, ali samo bod za Hertu (video)

Ispustili su gosti iz Berlina dva gola prednosti.

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta su na premijeri 14. kola Bundeslige dočekali berlinsku Hertu, duel na "Komercbank Areni" završen je podelom bodova i rezultatom 2:2 (0:1).

Gosti su poveli u 30. minutu, sjajan pas Grujića ka Lukebakiju, koji beži odbrani domaćina i potom matira Ronova za 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 18 minuta igre u nastavku gosti duplirali prednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bojata je proigrao Grujića, kojem sa par metara nije bilo teško da se upiše u listu strelaca. Reagovao je VAR, ali nije bilo ofsajda, pa je bivši fudbaler Zvezde upisao svoj treći gol u sezoni.

Ajntraht se ipak nije predavao, igrao se 65. minut kada je nakon kornera Hintereger smanjio na 2:1.

Ušao je potom u igru i Dejan Joveljić, da bi u 86. minutu Sebastijan Rode nakon novog kornera poravnao rezultat.

Do kraja nije bilo promene rezultata, odlična partija Grujića koji je proveo svih 90 minuta na terenu u dresu Herte, sa druge strane je Kostić igrao od prvog do poslednjeg minuta, Joveljić je u 84. minutu zamenio Andrea Silvu.

Frankfurt 10. sa 18 bodova, Herta je ostala u zoni ispadanja sa šest bodova manje, Jirgen Klinsman je došao do prvih bodova na klupi tima iz Berlina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujić strelac, Herta ispustila dva gola prednosti

Izvor: RTS, 06.Dec.2019

Fudbaleri Ajntrahta i Herte odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj utakmici 14. kola Bundeslige. Gosti iz Berlina prekinuli su crnu seriju od pet uzastopnih poraza, ali i ispustili pobedu jer su imali dva gola viška. . Dobro je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.