Bundesliga - Bez Obamejanga u timu kola (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Bez Obamejanga u timu kola (foto)

Iako je Gaboncu ovog vikenda pošlo za rukom nešto što nikada nikom nije u istoriji Bundeslige, za njega se nije našlo mesto u idealnoj ekipi 7. kola. Krivci su Robert Levandovski i Kevin Foland.

Pisali smo juče o podvizima i nevrovatnoj golgeteskoj seriji Pjera-Emerika Obamejanga, ali verovatno je ispuštena pobeda Bosrusije protiv Darmštata u Dortmundu uticala da njega ne bude u najboljih 11 u izboru uredništva sajta 'WhoScored?com'.

Prednost u odnosu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvostrukog strelca za 'Milionere' dobili su napadači Bajerna i Hofenhajma, Robert Levandovski i Kevin Foland koji su postigli po dva gola u pobedi na gostovanjima svojih ekipa protiv Majnca, odnosno Augsburga.

Iz redova aktuelnog šampiona Nemačke mesto u idelanoj postavi zauzelil su najbolje ocenjen igrač kola Kingsli Koman, inače strelac trećeg gola za Bavarce u Majncu, kao i Tijago Alkantara i Daglas Košta.

Trojica igrača Bajera iz Levekruzena, koji je slavio u Bremenu protiv Verdera sa ubedljivih 3:0, su u 'idelanom timu' - vezista Lars Bender, desni bek Donati i grčki štoper Papadolulos.

Čudnovato, najbolje ocenejn levi bek je Santjago Garsija iz Verdera, uprkos ubedljivom porazu kod kuće od 'Farmaceuta'.

Drugi štoper je Kristensen iz Borisje Menhegladbah. 'Kotlovi' su pobedili Štutgart u gostima sa 3:1 i tako vezali drugi trijumf nakon uvodnih pet poraza u prvenstvu.

Najbolje ocenjen golman kola je Ron-Robert Ciler iz Hanovera zbog nekoliko odličnih intervecija protiv Volfsburga u gostima odakle se njegova ekipa vratila sa osvojenim bodom (1:1).

.@WhoScored 's Bundesliga team of the week pic.twitter.com/MCWh4gwiGU

— German Fußball (@GER_stats) September 28, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.