Bulsi nude Teodosiću ugovor: Drugi najveći srpski grad nova destinacija kapitena orlova?

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulsi nude Teodosiću ugovor: Drugi najveći srpski grad nova destinacija kapitena 'orlova'?

Specijalizovani sajt "Eurohups“ objavio je da su Čikago Bulsi spremni da ponude višegodišnji ugovor kapitenu Srbije Milošu Teodosiću.

Prema njihovim izvorima, NBA velikan želi da za pleja CSKA spremi ponudu mnogo veću od one koju nude Moskovljani, kako bi zadržali svog igrača (12 miliona evra za tri godine).

Sajt navodi da je prva zvezda ekipe, Džimi Batler zatražio od Bulsa da ga trejduju u Klivlend, a podseća da je klub iz Čikaga umeo da pogodi kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u pitanju košarkaši iz Jugoslavije, Toni Kukoč i sada Nikola Mirotić.

#NBA #Exclusive by @nikosvarlas :The @chicagobulls are ready to move and sign @MilosTeodosic4 to a multiyear deal https://t.co/kJ0BPm2ZxJ

Mnogo toga može da se promeni u narednim danima, ali u ovom trenutku, kako navode, Bulsi su najozbiljniji kandidati za sledeću Teodosićevu destinaciju.

Teodosiću je posle osvajanje VTB lige sa CSKA ponuđen novi ugovor, ali on nije želeo da komentašire za ruske medije spekulacije o njegovoj budućnosti.

"Imali smo sjajnu sezonu, bilo je teško zbog novog formata Evrolige. Nažalost nismo osvojili EL, ali je bitna titula i u VTB ligi. Sada želim da odmorim i odlučim šta ću dalje u karijeri. Trenutno meditiram", rekao je Teodosić.

Plej "armejaca" ove sezone je u Evroligi prosečno beležio 16,1 poen i 6,8 asistencija i 2,1 skokova u Evroligi, a 11,3 poena uz 6 proigravanja i 2,4 uhvaćene lopte u VTB ligi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.