Bufon: Moja najveća sramota je što sam kupio diplomu srednje škole

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 19:24

Bufon: Moja najveća sramota je što sam kupio diplomu srednje škole

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon otkrio šta mu je najveća mrlja iz mladosti.

Bufon je jedan od najvećih golmana svih vremena, a tokom bogate karijere bio je šampion sveta sa Italijom, kao i prvak Italija sa Juventusom, a branio je još za Parmu i PSŽ.

Italijan je priznao je da se srami samo jednog svog poteza iz mladosti, pošto nije imao vremena da se bavi obrazovanjem.

"Napravio sam mnogo grešaka kad sam bio mlad. Ono čega se najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stidim jeste kupovina srednjoškolske diplome. Nikad to ne bih napravio, jer je to nečasno. Ne želim prečicama doći do uspeha. Ali, eto, nisam savršen i mislim da sam zato i blizak s ljudima", ispričao je Buffon na konferenciji Campioni sotto le stelle.

Bufon je u agvustu prošle godine završio igračku karijeru u 46. godini i odmah je postao šef delegacije italijanske reprezentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.