Bufon: Kjelini – moj verni štitonoša

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Kjelini – moj verni štitonoša

Štoper Juventusa i italijanske reprezentacije Đorđo Kjelini odigraće jubilarnu 100. utakmicu u dresu „Azura“ u subotu protiv Portugala, a njegova dugogodišnji saigrač iz reprezentacije i kluba Đanluiđi Bufon bio je pun reči hvale za dugogodišnjeg kolegu.

Kjelini je za Italiju debitovao pre 14 godina u meču sa Finskom, a u subotu uveče će postati sedmi fudbaler u istoriji reprezentacije koji je odigrao 100 i više mečeva za reprezentaciju. Pre njega to su učinili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dino Zof, Andrea Pirlo, Danijele de Rosi, Paolo Maldini, Fabio Kanavaro i Bufon, koji je za nacionalni tim branio na neverovatnih 176 mečeva.

‘Kjelo‘ će uvek biti moj verni štitonoša, koji je činio naše avanture sigurnijim i uspešnijim“, rekao je Đanluiđi Bufon.

On je savršen primer igrača koji svojom inteligencijom, profesionalnošću, skromnošću, požrtvovanjem i karakterom zasluženo pokupio brojne nagrade i možda i prevazišao svoje ambicije sa početka karijere. Postao je referentna tačka za sve one koji žele da igraju protiv njega ili sa njim. Kjelini bi u mom idealnom timu bio siguran član. Sa najlepšim željama mu čestitam stoti meč u reprezentaciji i želim mu da stigne do 200“, rekao je legendarni golman za igrača koji je u Juventusu nasledio njegovu kapitensku traku u leto 2018. godine, kada je Bufon prešao u Pariz Sen Žermen.

Today's game will be Giorgio Chiellini's 100th appearance with the Italian National Team. Tremendous accomplishment by @chiellini! pic.twitter.com/AugnByO0kD

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.