Budućnost se mučila u Zagrebu, iznenađenje izostalo

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost se mučila u Zagrebu, iznenađenje izostalo

Sedamnaesto kolo ABA lige počelo je utakmicom u Zagrebu, gde je Cibona dočekala podgoričku Budućnost.

Budućnost je uspela da opravda ulogu favorita, ali do pobede nije došla nimalo lako.

Na kraju, 87:78 za Podgoričane, kojima je ovo trinaesta pobeda od početka sezone u ABA ligi, dok je Cibona pretrpela dvanaesti poraz.

Gosti su bolje započeli meč, tokom prve četvrtine su uglavnom vodili, a Cibona je uzvratila u drugoj deonici, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje su Zagrepčani bili potpuno ravnopravan rival i održavali blagu rezultatsku prednost.

Na poluvremenu je bilo 45:44 za Cibonu, koja nije uspela da u nastavku zadrži vođstvo. Početkom poslednje četvrtine Zagrepčani su prišli na poen zaostatka (72:71), ali više od toga u ovom meču nisu mogli.

Džastin Kobs sa 24 poena i sedam asistencija i Hasan Martin sa 15 poena bili su najzaslužniji za trijumf Podgoričana, a Cibonu je i ovoga puta predvodio Bundović sa 18 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.