Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 00:30

Budućnost ima šansu za plej-of Evrokupa, odlučivaće protiv Cedevita Olimpije

Slavlje Plavih na gostovanju Burgu – 92:89

Budućnost je uspela da dobije prežaljeni Burg i sada je jasno da će tim Dejana Milojevića imati šansu da se plasira u četvrtfinale Evrokupa. Plavi su nadigrali francuski sastav sa 92:89 u neizvesnoj završnici.

Meč odluke Budućnost će igrati protiv Cedevita Olimpije u Morači i biće joj potrebna pobeda od bar četiri poena razlike.

Gledali smo u prošlosti uzbudljive susrete Budućnosti i Cedevite, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a sada i u formi Cedevita Olimpije slovenački sastav biće velika prepreka Plavima.

Budućnost je imala dužu klupu, veći fond igrača i to se videlo. Najefikasniji u pobedi bili su Džastin Kobs sa 14 poena kao i Vili Rid koji je ubacio 14 poena i imao pet skokova.

Amadeo Dela Vale je zabeležio 12, a po 10 su uknjižili Luka Mitrović i Danilo Nikolić. Melvin Edžim je doprineo sa osam poena i pet asistencija.

Za Burg nije igrao Danilo Anđušić i sigurno je to bio minus za francuski sastav u ovako tesnoj utakmici. Budućnost ima dobru priliku da se domogne četvrtfinala. Protivnik je vrlo poznat - Cedevita.

Milojević posle utakmice nije bio zadovoljan odbranom i dopuštenim ofanzivnim skokovima, ali ističe da je najvažnije da je njegova ekipa došla u situaciju da prođe dalje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.