Budućnost ima šansu za plej-of Evrokupa, odlučivaće protiv Cedevita Olimpije

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 23:20

Slavlje Plavih na gostovanju Burgu – 92:89

Budućnost je uspela da dobije prežaljeni Burg i sada je jasno da će tim Dejana Milojevića imati šansu da se plasira u četvrtfinale Evrokupa. Plavi su nadigrali francuski sastav sa 92:89 u neizvesnoj završnici.

Meč odluke Budućnost će igrati protiv Cedevita Olimpije u Morači i biće joj potrebna pobeda od bar četiri poena razlike.

Izabrane vesti

Gledali smo u prošlosti uzbudljive susrete Budućnosti i Cedevite, a sada i u formi Cedevita Olimpije slovenački sastav biće velika prepreka Plavima.

Budućnost je imala dužu klupu, veći fond igrača i to se videlo. Najefikasniji u pobedi bili su Džastin Kobs sa 14 poena kao i Vili Rid koji je ubacio 14 poena i imao pet skokova.

Amadeo Dela Vale je zabeležio 12, a po 10 su uknjižili Luka Mitrović i Danilo Nikolić. Melvin Edžim je doprineo sa osam poena i pet asistencija.

Za Burg nije igrao Danilo Anđušić i sigurno je to bio minus za francuski sastav u ovako tesnoj utakmici. Budućnost ima dobru priliku da se domogne četvrtfinala. Protivnik je vrlo poznat - Cedevita.

Milojević posle utakmice nije bio zadovoljan odbranom i dopuštenim ofanzivnim skokovima, ali ističe da je najvažnije da je njegova ekipa došla u situaciju da prođe dalje.



tagovi

Dejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara