Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 18:40

Bublik nadigrao Zvereva za prvu titulu

Aleksandar Bublik pobedio je prvog nosioca Aleksandera Zvereva sa 6:4, 6:3 u finalu turnira iz serije 250 u Monpeljeu. Mladi teniser Kazahstana je tako došao do svoje prve titule u karijeri.
Aleksandar Bublik, koji je trenutno 35. na listi nadigrao je trećeg tenisera sveta za samo sat i 10 minuta igre realizujući osvojene brejk šanse u devetom gemu prvog i u petom gemu drugog seta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

U meču za plasman u finale Bublik je nadigrao našeg tenisera Filipa Krajinovića sa 6:4, 6:2.
Mladom 24-godišnjem Bubliku je ovo prva titula u karijeri, a do sada je propustio tu priliku u četiri finala koja je igrao na turnirima u Njuportu i Čengduu 2019. i Antaliji i Singapuru 2021.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.