Izvor: RTS, 15.Jan.2021, 16:13

Bruno ušao u istoriju Premijer lige – četvrti put igrač meseca u istoj godini

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandes postao je prvi u istoriji sa četiri nagrade za najboljeg u mesecu, nakon što je izabran za igrača decembra, saopšteno je iz Premijer lige.
Portugalac je tokom decembra postigao tri pogotka, uz četiri asistencije i predvodio je Junajted do liderske pozicije na tabeli.

Bruno je nagradu za igrača meseca prethodno dobijao u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << februaru, junu i novembru, a otkako je stigao među "đavole" na 31 utakmici postigao je 19 golova, uz 14 asistencija.
Istovremeno, za najboljeg menadžera u decembru proglašen je trener Aston Vile Din Smit.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko nikada kao Fernandeš

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2021

Bruno Fernandeš postao je jedini igrač u istoriji Premijer lige, koji je četiri puta u toku kalendarske godine proglašavan za igrača meseca. Portugalac je i u decembru bio najuspešniji prema glasovima navijača.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.