BRUNO ZA ISTORIJU: Fantastični Fernandeš četvrti put igrač meseca u istoj godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 20:22

BRUNO ZA ISTORIJU: Fantastični Fernandeš četvrti put igrač meseca u istoj godini

Veliko dostignuće najboljeg fudbalera "crvenih đavola".

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš postao je prvi u istoriji sa četiri nagrade za najboljeg u mesecu, nakon što je izabran za igrača decembra, saopšteno je iz Premijer lige.

Pred večerašnje (21.00) gostovanje Valensiji, navijači Zvezde se uzdaju u tradiciju. Crveno-beli redovno pobeđuju domaćina, a Radonjić je u prvom mandatu imao perfektan skor na gostovanjima španskom klubu. Ipak, trenutne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozicije na tabeli diktiraju kvote, pa je kec 1,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija – Zvezda.

Portugalac je tokom decembra postigao tri pogotka, uz četiri asistencije i predvodio je Junajted do liderske pozicije na tabeli.

Fanrastični Fernandeš je nagradu za igrača meseca prethodno dobijao u februaru, junu i novembru, a otkako je stigao među "đavole" na 31 utakmici postigao je 19 golova, uz 14 asistencija.

Istovremeno, za najboljeg menadžera u decembru proglašen je trener Aston Vile Din Smit.

✨ @B_Fernandes8 ✨

The @ManUtd star wins his 𝐟𝐨𝐮𝐫𝐭𝐡 @EASPORTSFIFA Player of the Month award 🤩#PLAwards pic.twitter.com/KkvHNGhJY8

— Premier League (@premierleague) January 15, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.