Bruklin na korak do finala Istočne konferencije

Izvor: Beta, 16.Jun.2021, 07:49

Bruklin na korak do finala Istočne konferencije

Košarkaši Bruklina poveli su sa 3:2 u polufinalu Istočne konferencije NBA lige pošto su prošle noći na svom terenu savladali Milvoki sa 114:108.Kevin Durent je u pobedi svog tima ostvario tripl-dabl učinak, 49 poena, 17 skokova i 10 asistencija, Džef Grin je postigao 27 poena, a Blejk Grifin je dodao 17 poena.U gostujućoj ekipi najbolji učinak imao je Janis Adetokunbo sa 34 poena i 12 skokova, Kris Midlton je upisao 25 poena uz pet asistencija i četiri skoka, dok je Džru Holidej postigao 19 poena uz osam asistencija.Milvoki je na poluvremenu vodio sa 59:43, ali je u nastavku domaći tim preokrenuo rezultat, dobivši drugi deo igre sa 71:49.Šesti meč plej-ofa na programu je u Milvokiju, u noći izmedju četvrtka i petka.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fenomenalni Durent doveo Bruklin na korak do polufinala (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021

Košarkaši Bruklina nadigrali su Milvoki sa 114:108 na svom terenu posle preokreta u drugom poluvremenu i poveli sa 3:2 u četvrtfinalnoj seriji NBA lige. Do pobede ih je predvodio Kevin Durant koji je meč završio sa 49 ubačenih poena uz 17 skokova i 10 asistencija...Gosti su odlično ušli u meč...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bruklin na korak od finala Istočne konferencije

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021

Košarkaši Bruklina poveli su sa 3:2 u polufinalu Istočne konferencije NBA lige pošto su prošle noći na svom terenu savladali Milvoki sa 114:108.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.