Bruinsi ubedljivi, Horton u bolnici

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jun.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruinsi ubedljivi, Horton u bolnici

BOSTON BRUINS – VANKUVER KANAKS
8:1 (0:0, 4:1, 4:0) – (1 – 2)




Ono što su propustili u prva dva meča velikog finala, odigrana na ledu „Rodžers arene“ u Vankuveru, oklopnici Boston Bruinsa nadoknadili su na ledu svog „TD Gardena“. Predvođeni ponovo raspoloženim Timotijem Tomasom (40 odbrana), ali i drugim igračima, pre svih iskusnim Markom Rekijem, oklopnici Bruinsa su u trećem meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << velikog finala 93. sezone NHL protiv Boston Bruinsa slavili sa više nego ubediljvih 8:1 i tako smanjili zaostatak u seriji na 2:1.
Ipak, ono što je obeležilo meč je nespretan start Erona Rouma u prvim minutima meča. U želji da spreči napad Bruinsa, Roum je ramenom snažno startovao na Nejtana Hortona. Tom prilikom napadač Medveda je udario glavom o led i ostao nepomično da leži nekoliko minuta. Posle ukazane pomoći, prebačen je u bolnicu gde je ustanovljeno da može da pomera ekstremitete, što bi mogao da bude dobar znak. Naredni meč na redu je u noći između srede i četvrtka.




Zvezde večeri


o Timoti Tomas (Boston) 40 odbrana
o Mark Reki (Bosotn) dva gola
o Bred Maršan (Boston) gol i asistencija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NHL finale: Boston "demolirao" Kanukse

Izvor: Sportal.rs, 07.Jun.2011

Katastrofalna scena na ledu "TD gardena" u Bostonu prethodila je kanonadi Bruinsa u trećoj utakmici NHL finala. Nejtan Horton je posle jednog "susreta" sa Eronom Roumom ostao da leži na ledu, a publika je posle nekoliko minuta tišine "eksplodirala" iako je Horton, sa kragnom oko vrata, na nosilima...

Nastavak na Sportal.rs...

Žestok povratak Bruinsa u igru

Izvor: B92, 07.Jun.2011

Hokejaši Boston Bruinsa vratili su se u igru u borbu za Stenli kup pošto su u trećem meči finalne serije demolirali Vankuver Kanakse 8:1 (0:0, 4:0, 4:1)...Dvostruki strelac bio je Mark Reči, Bred Marčad je postigao jedan uz asistenciju, , a strelci su bili još Endrju Ferens, Dejvid Krejči, Danijel...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.