Bronzani Bekrić doputovao u Beograd

Izvor: Press, 17.Avg.2013, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronzani Bekrić doputovao u Beograd

Bekrića su na aerodromu Nikola Tesla dočekali državni sekretar za sport Predrag Peruničić, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, kao i više desetina navijača, koji su uz zvuke tradicionalne trube proslavili drugu medalju u istoriji srpske atletike na SP.

Među prisutnima bili su i članovi atletskog kluba "Partizan", kao i "Novi Beograd", gde je Bekrić ponikao, koji su istakli transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na kojem je pisalo "Svetska brozna, srpsko zlato".

Bekrić je na prvenstvu sveta u Moskvi osvojio bronzanu medalju na 400 metara prepone pošto je finalnu trku završio za 48,05 sekundi, što je novi državni rekord.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao u Srbiju: Bronzani Bekrić zaplakao, dočekali ga trubači! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 17.Avg.2013

Srpski atletičar Emir Bekrić doputovao je oko 14 sati na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, gde mu je priređen svečani doček...Bekrić je pre dva dana osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi u disciplini 400 metara s preponama.On je ovu deonicu istrčao u vremenu novog državnog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.