Broj 44 odlazi u legendu: Efes povlači Simonov dres

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 10:43

Broj 44 odlazi u legendu: Efes povlači Simonov dres

Anadolu Efes je objavio da će povući dres sa brojem 44 koji nosi hrvatski košarkaš Krunoslav Simon.

Krunoslav Simon ima 37 godina i za Anadolu Efes nastupa još od 2017. godine i sa njima je već dva puta osvojio Evroligu.

Osim dve titule šampiona Evrope, ima i dve titule u Turskoj, dva kupa, jedan superkup i jednu titulu MVP finala kupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Efes je na svom zvaničnom "Tviter" profilu najavio da će se broj 44 koji sa ponosom nosi Kruno Simon povući na sledećoj ceremoniji.

"Želeli bismo da se zahvalimo Krunoslavu Simonu na svemu jer će od sada njegov dres visiti sa svodova naše hale, a zvanično od sledeće ceremonije povlačenja dresova. Hvala mu na požrtvovanosti, borbi i nezaboravnim momentima", naveo je turski klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.