Broj 13 – Partizan predstavio Kolumbijca FOTO

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 15:25

Broj 13 – Partizan predstavio Kolumbijca FOTO

Kolumbijski vezni fudbaler Andres Kolorado igraće na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana, saopštio je beogradski klub.

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13. Kolumbijac je ranije danas prošao lekarske preglede, a potom je potpisao ugovor sa klubom iz Humske.

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a od 2019. do 2021. igrao je za Deportivo Kali i Sao Paulo.

"Motiv je biti u velikom klubu kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan, a i to što sam prvi Kolumbijac ovde mi je dodatni izazov da se pokažem i da pokušam da se što duže moguće zadržim u klubu. Da doprinesem i kao fudbaler i kao ličnost uspesima u budućnosti", rekao je Kolorado.

Kolumbijski fudbaler je od februara do decembra prošle godine igrao na pozajmici u Sao Paulu.

Za reprezentaciju Kolumbije je prošle godine odigrao jednu utakmicu i postigao jedan gol.

"Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana", rekao je sportski direktor Ivica Kralj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolumbijac Andres Kolorado potpisao ugovor sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023

Kolumbijski vezni fudbaler Andres Kolorado igraće na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana, saopštio je danas beogradski klub...Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13. Kolumbijac je ranije danas prošao lekarske preglede, a potom je potpisao ugovor sa klubom iz Humske...Kolorado (24)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Arsenal "vezao" sjajnog Brazilca

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 11:33

Brazilski fudbaler Gabrijel Martineli potpisao je novi dugogodišnji ugovor sa Arsenalom, uz opciju da se produži na još jednu sezonu...Martineli je član Arsenala od 2019. godine i do sada je odigrao 111 utakmica za prvi tim...Prošle sezone brazilski reprezentativac je odigrao 36 utakmica za Arsenal,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.