Kolumbijac Andres Kolorado potpisao ugovor sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 15:58

Kolumbijac Andres Kolorado potpisao ugovor sa Partizanom

Kolumbijski vezni fudbaler Andres Kolorado igraće na pozajmici u Partizanu u narednih godinu dana, saopštio je danas beogradski klub.

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13. Kolumbijac je ranije danas prošao lekarske preglede, a potom je potpisao ugovor sa klubom iz Humske.

Kolorado (24) je igrač kolumbijske Kortulue, a od 2019. do 2021. igrao je za Deportivo Kali i Sao Paolo.

Kolumbijski fudbaler je od februara do decembra prošle godine igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na pozajmici u Sao Paulu.

Za reprezentaciju Kolumbije je prošle godine odigrao jednu utakmicu i postigao jedan gol.

Ivica Kralj: Kolorado će biti veliko pojačanje za Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj izjavio je danas da je uveren da će kolumbijski fudbaler Andres Kolorado da bude veliko pojačanje za "crno-bele".

"Očekujem da će da bude veliko pojačanje. Apelujem na navijače Partizana da imaju strpljenja za Kolorada, ali ne sumnjam da će nam dati kvalitet i da će naši mladi fudbaleri imati šta od njega da nauče. Želim da se zajedno radujemo uspesima Partizana", rekao je Kralj na konferenciji za novinare u Beogradu.

"Mi smo mesecima pratili veliki broj igrača. Dobro smo analizirali Kolorada. Njega krasi agresivnost i dobro čitanje igre", dodao je Kralj.

Kolorado će u Partizanu nositi dres sa brojem 13.

"Očekujem da ću svojim iskustvom i igrom pomoći Partizanu. Zahvalan sam na mogućnosti koja mi je pružena da igram u ovako velikom klubu. Nadam se da ću igrati dugo godina u Partizanu. Biće mi motiv više da dobro igram za Partizan, pošto sam prvi Kolumbijac u ovom klubu", rekao je Kolorado.

On je imao ponude iz Argentine, ali je odlučio da nastavi karijeru u Partizanu

"Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana, pošto želim da se dokažem u Evropi. Partizan je poznat klub u Južnoj Americi. Znam da se Partizan i Zvezda bore za prvo mesto u Srbiji. Znam kakav je rivalitet dva kluba, ali verujem da će Partizan da dobije naredni derbi", rekao je Kolorado, koji je priznao da je jedan deo prošle godine propustio zbog povrede i dodao da jedva čeka da zaigra za Partizan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.