Bridžis ponovo u policiji zbog nasilja u porodici

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 23:03

Bridžis ponovo u policiji zbog nasilja u porodici

Košarkaš Šarlota Majls Bridžis predao se pravosudnim organima, nakon izdavanja naloga za hapšenje zbog nasilja u porodici,,

To je saopštilo odeljenje šerifa okruga Linkoln u Severnoj Karolini.

Bridžis je pušten uz kauciju posle tri sata u pritvoru.

On je optužen za nasilje nad maloletnicima i da je prekršio zabranu prilaska koja mu je određena posle prve presude za nasilje u porodici 2022. godine.

Kako je preneo I-Es-Pi-En (ESPN), 25-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarkaš je 6. oktobra bacio bilijarske kugle na automobil njegove bivše partnerke u kome je sedelo njihovo dvoje dece, ispred kuće.

On je prošlog juna napao svoju bivšu partnerku pred njihovom decom u Los Anđelesu. Bridžis je odbio da ospori otpužbe, nije prihvatio krivicu, a prihvatio je kaznu od tri godine uslovno.

Bridžis nije igrao prošle sezone, a NBA liga ga je suspendovala na 30 utakmica u aprilu. Ostalo mu je još 10 utakmica suspenzije na početku ove sezone.

Los Anđeles Klipersi su ga 2018. godine izabrali kao 12. pika na draftu. Odmah je poslat u Šarlot gde je postao jedan od najboljih igrača ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.