Brđani zadovoljni trijumfom u Jerevanu

Izvor: RTS, 16.Jul.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brđani zadovoljni trijumfom u Jerevanu

Fudbaleri Čukaričkog, sasvim očekivano, zadovoljni nakon ubedljive pobede u Jerevanu i plasmana u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Fudbaleri Čukaričkog su i na gostovanju u Jerevanu bili bolji od Banantsa (5:0).
Ukupnim skorom od 8:0 izborili su plasman u naredno kolo kvalifikacija.

"Dali smo maksimum, ušli smo dobro u meč. Borili smo se, radili smo i golovi su došli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz toga. Čestitam ekipi i stručnpom štabu, nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama", rekao je Slobodan Tedić.
Milutin Vidosavljević kaže da ekipa nijednog momenta nije razmišljala da brani prednost iz prvog meča. 
"Svi smo zadovoljni i srećni. Otkako smo došli ovde nismo razmišljali o defanzivi, ušli smo agresivno u utakmicu, kao u Beogradu. Rano smo otvorili protivnika i onda nije bilo problema do kraja", rekao je Vidosavljević. 
"Nije bilo lako ni u Beogradu ni u Jerevanu... Imali su ozbiljne kontre u prvih 15 minuta, uspeli smo da uspostavimo ritam. Pali malo početkom drugog poluvremena, ali zasluženo smo u narednom kolu", rekao je Stefan Šapić.
U narednoj rundi, Čukarički će igrati protiv Moldea, kojem je ostalo da u četvrtak potvrdi plasman nakon ubedljive pobede (7:1) nad Rejkjavikom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tedić i Birmančević: Moramo da nastavimo da radimo

Izvor: Beta, 17.Jul.2019, 07:23

Fudbaleri Čukaričkog Slobodan Tedić i Veljko Birmančević ističu da bi posle ubedljive pobede protiv Banantsa i plasmana u drugo kolo kvalifikacija trebalo ostati prizeman, kao i da veruju da će kontinuiranim radom u nastavku takmičenja imati dobre rezultate."Prošli smo u drugo kolo, dali smo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.