Brazil pobedio Italiju

Izvor: RTS, 11.Feb.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil pobedio Italiju

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je u prijateljskoj utakmici u Londonu selekciju Italije sa 2:0 (2:0).

Meč između petostrukog i četvorostrukog šampiona sveta odigran je na stadionu Emirati, a golove su postigli Elano u 13. i Robinjo u 27. minutu.

Selektori Dunga i Marćelo Lipi odlučili su da na atraktivnom susretu izvedu sledeće postave:

Brazil: Žulio Cezar, Majkon, Lusio, Žuan, Marselo, Žilberto Silva, Melo, Elano, Ronaldinjo, Robinjo, Adrijano. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Igrali su još Tijago Silva, Alveš, Pato i Baptista.

Italija: Bufon, Zambrota, Legrotalje, Kanavaro, Groso, Pirlo, De Rosi, Montolivo, Pepe, Di Natale, Dilardino. Igrali su još Dosena, Akvilani, Kamoranezi, Perota, Rosi i Toni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazil dobio Italiju u Londonu

Izvor: B92, 11.Feb.2009

Fudbaleri Brazila pobedili su Italiju 2:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu Arsenala u Londonu...Golove za tim Karlosa Dunge postigli su fudbaleri Mančester Stija. Elano je pogodio u 13. a Robinjo u 27. minutu. U duelu petostrukog i četvorostrukog šampiona sveta, Brazilci su potpuno...

Nastavak na B92...

Mladi pobedili Kipar, 2:0

Izvor: B92, 11.Feb.2009

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u gostima Kipar, sa 2:0 (0:0) u prijateljskoj utakmici u Ahni. ..Golove za ekipu Slobodana Krčmarevića postigli su Marko Milinković, u 46, i kapiten Milan Smiljanić, u 69. minutu. Utakmica je odigrana u sklopu priprema mladih za EP u Švedskoj. ..Dan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.