Građani Brazila rešili svetskog prvaka, Lipi ljut na Dungu

Izvor: Blic, 11.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" Brazila rešili svetskog prvaka, Lipi ljut na Dungu

Prijateljska utakmica Brazila i Italije u Londonu završena je pobedom petostrukog prvaka sveta rezultatom 2:0, a oba gola na meču postigli su fudbaleri Mančester sitija posle manje od pola sata igre.



Ekipu Karlosa Dunge u vođstvo je doveo Elano u 13 minutu, da bi 14 minuta kasnije konačan rezultat vrlo lepim golom postavio Robinjo.

Italiji je na početku utakmice poništen krajnje regularan gol Fabija Grosa, ali zvanični prvak sveta do kraja meča nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspeo da postigne makar počasni gol i kako tako popravi utisak posle partije nedostojne zvanične titule.

Selektor "azura" Marčelo Lipi nije propustio priliku da posle meča poruči svm kolegi na klupi Brazila da se nepristojno ponašao.

Karlos Dunga je u jednom momentu tokom utakmice došao u sukob sa Đanlukom Zambrotom koji je zaradio žuti karton, ušavši u raspravu sa bivšim kapitenom "karioka".

"Selektor Brazila je previše protestovao zbog nakih naših faulova. Da smo mi radili isto nastala bi totalana konfuzija. Skaknje sa klupe i mlataranje rukama nije lepo stajalo Karlosu Dungi", rekao je Lipi čiju reprezentaciju očekuju važni kvalifikacioni mečevi na proleće

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.