Brat albanskog premijera napustio Srbiju: Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat albanskog premijera napustio Srbiju: Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete

Privedeni i pušteni na slobodu i ostali članovi albanske delegacije iz VIP lože stadiona Partizana

Glavni krivac za jučerešnje nerede brat albanskog premijera Edija Rame Olsi je sinoć pušten na slobodu i napustio Srbiju, prenosi Blic. Očevici tvrde da je Olsi prilikom privođenja izvadio američki pasoš i rekao da mu policajci zbog američkog državljanstva ne mogu ništa.

Rama je priveden zbog sumnji da je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dronom koji je nosio zastavu „velike Albanije“ zbog kojeg je prekinut kvalifikacioni meč Srbije i Albanije. Kod njega je pronađen daljinski upravljač kojim je lično upravljao bespilotnom letelicom iz lože stadiona Partizana.

Sa Olsijem su privedeni i ostali članovic albanske delegacije iz VIP lože, a i oni su pušteni na slobodu. Kako tvrdi Blicov izvor iz MUP-a oni su pušteni jer nije moglo da im se obezbedi branilac zbog štrajka advokata. Tužilaštvo će naknadno odlučiti kako će dalje postupati u ovom slučaju.

(FOTO: MNpress)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.