Braća Rašović odlaze iz Novog Beograda

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 17:49

Braća Rašović odlaze iz Novog Beograda

Vaterpolisti Srbije Strahinja i Viktor Rašović od sledeće neće biti igrači Novog Beograda.

Viktor Rašović ponovo će obući kapicu VK Nojsi la Sek, koji vodi srpski trener Stefan Ćirić, dok će Strahinja pojačati mađarski Vašaša, prenosi Sportklub.

Biće ovo njegov povratak u mađarski vaterpolo, pošto je svojevremeno nastupao za Eger, a sada će se pridružiti Savi Ranđeloviću, dok će mu trener biti Slobodan Nikić.

Na "11. april" svoj dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio je Filip Filipović, od naredne sezone Marko Radulović i Lazar Dobožanv će biti članovo Novobeograđana, a još uvek se čeka razrešenje situacije sa Radničkim u vezi angažmana Nikole Lukića.

Novi Beograd ove sezone postao je samo šampion Srbije, u finalu Lige šampiona drugu godinu uzastopno poražen je od Pro Reka, a nije uspeo da osvoji Kup Srbije i da i odbrani trofej u Regionalnoj ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.