Bosanac koji je zgrozio Italiju na hlađenju samo 20 dana

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac koji je zgrozio Italiju na "hlađenju" samo 20 dana

Fudbaler Lacija Senad Lulić suspendovan je na 20 dana i moraće da plati kaznu od 10.000 evra jer je posle poraza od Rome 2:0 za protivničkog igrača Ridigera rekao da je pre dve godine prodavao čarape i kaiševe u Štutgartu, a da se sada ponaša kao fenomen.

Ta izjava je zgrozila Italiju, ali je reprezentativac Bosne i Hercegovine, čini se, dobro prošao jer mu je pretila kazna i do 10 mečava supenzije.

U prvi mah nije hteo da se izvini nemačkom fudbaleru, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle pritiska kluba i javnosti, ipak je smogao snage da prizna grešku.

- Dolazim iz države koja je iskusila tragedije izazvane etničkim predrasudama. Žao mi je što sam naseo na tenzije posle derbija i izrazio se da nespretan način - rekao je Lulić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.