Borusija se okliznula u Bohumu i ostavila prvo mesto slobodno za Bajern

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 22:33

Borusija se "okliznula" u Bohumu i ostavila prvo mesto slobodno za Bajern

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Bohuma remizirali su 1:1 na otvaranju 30. kola Bundeslige.

Čitav meč u Bohumu stao je u uvodnih sedam minuta kada su viđena oba gola.

Domaćin je poveo u petom minutu nakon lepog udarca Entonija Losile. Francuz je šutirao sa ivice šesnaesterca, a golman "milionera" Gregor Kobel je uspeo samo prstima da dokači loptu, ali ne i da je spreči da zatrese mrežu,

Nije dugo trajalo slavlje Bohuma, s obzirom na to da je Karim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Adejemi izjednačio već u sedmom minutu. Centaršut sa desne strane je kačio Sebastijan Ale tek toliko da prevari sve protivnike i da lopta stigne na drugu stativu do mladog fudbalera koji je sprovodi u nebranjenu mrežu.

Uprkos tome što su ekspresno stigli do izjednačenja, gosti do kraja nisu uspeli i da preokrenu rezultat i stignu do pobede uprkos tome što su imali 21 udarac ka protivničkom golu.

Borusija je trenutno prva na tabeli Bundeslige sa 61 bodom, dva više od pratećeg Bajerna koji tek treba da odigra svoj meč protiv Herte i u slučaju pobede se vrati na vrh.

Bundesliga, 30. kolo

Petak

Bohum – Borusija Dortmund 1:1 (1:1)

Losila 5 – Adejemi 7

Subota

15.30 Ajntraht Frankfurt – Augsburg

15.30 Keln – Frajburg

15.30 Lajpcig – Hofenhajm

15.30 Štutgart – Borusija Mehengladbah

15.30 Union Berlin – Bajer Leverkuzen

18.30 Šalke – Verder Bremen

Nedelja

15.30 Bajern – Herta Berlin

17.30 Volfsburg – Majnc

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.