Borusija ostala bez trenera: Sastanak sa čelnicima kluba trajao samo 21 minut!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija ostala bez trenera: Sastanak sa čelnicima kluba trajao samo 21 minut!

Tomas Tuhel više nije trener Borusije iz Dortmunda!

Iako je pre nekoliko dana osvojio Kup Nemačke, i to tek 4. u istoriji kluba, Tuhel je okončao saradnju sa Milionerima posle samo jedne sezone.

I to za 21 minut koliko je trajao sastanak sa čelnicima kluba u jednom hotelu.

Previše je punio stranice štampe na negativan način, Borusija nije igrala prepoznatljiv fudbal, igrači su mu u jednom trenutku okrenuli leđa...Sve ovo je bilo dovoljno da ode.

Ali će za sobom u koferu poneti 2.9 miliona evra koliko mu sleduje preranim raskidom ugovora.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tuhel napustio Borusiju i odneo 2,9 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2017

Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel napustio je tu funkciju posle osvajanja Kupa Nemačke...Tuhel, kako su preneli pojedini nemački mediji, sporazumno je raskinuo ugovor sa Borusijom jer se nije slagao sa upravom kluba, a za odlazak dobio 2,9 miliona evra odštete...- Zahvalan sam na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.