Digla se prašina, Tuhel sutra odlazi?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digla se prašina, Tuhel sutra odlazi?

Tomas Tuhel bi sutra mogao da raskine svoj ugovor sa Borusijom iz Dortmunda.

Borusija i Tomas Tuhel su sve bliži rastanku.

Znate vrlo dobro da se pre mesec dana pisalo o njegovom odlasku jer nije u najboljim odnosima sa upravom, da se posvađao čak i sa skautima kluba i da je situacija postala veoma napeta.

Sada se nastavilo sa pisanjima o Tuhelovom odlasku, a pouzdani mediji iz Dortmunda pominju da bi ovaj trener mogao već sutra da raskine ugovor sa upravom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Njegov ugovor važi sve do juna 2018. godine, a u slučaju da raskine ugovor sa klubom, dobiće na ime kompenzacije oko 2 miliona evra.

Borusija je ove sezone uspela da osvoji Kup, kao i da izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a u tom takmičenju je stigla do 1/4 finala gde je poražena od Monaka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel više nije trener Dortmunda!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Tomas Tuhel se razišao sa ekipom Borusije iz Dortmunda nakon uspešne sezone...Jutros je bilo priče da će Tomas Tuhel sutra napustiti ekipu Dortmunda, nekoliko medija koji su veoma bliski klubu su napominjali prethodnih meseci da ovaj trener nije u najboljim odnosima sa upravom kluba...Sada se to...

Nastavak na Sportske.net...

Lajpcig se ne šali, "oteo" Murinjovu metu za 18 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Ekipa koja će naredne sezone igrati u okviru Lige šampiona, Lajpcig, polako priprema tim za ovo veliko takmičenje...Lajpcig je ekipa koja je uspela za kratko vreme da stigne od nižih nemačkih liga sve do Lige šampiona...Bili su drugoplasirani u Bundesligi ove sezone, radi se veoma dobro u tom klubu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.