Borkoviću 14. mesto u prvoj trci u Francuskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borkoviću 14. mesto u prvoj trci u Francuskoj

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 14. mesto u prvoj trci koja je vožena na stazi Pol Rikar kod Marseja u okviru Svetskog šampionata turing automobila.
Borković je imao više od minuta zaostatka za pobednikom trke Ivanom Milerom.
Drugi kroz cilj prošao je legendarni Francuz Sebastijan Leb, dok je treći bio Italijan Gabrijele Tarkvini. Sledeća trka na stazi Pol Rikar vozi se danas od 17.15.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Borković namučio Leba u Francuskoj i osvojio šest bodova u drugoj trci

Izvor: Blic, 20.Apr.2014

Naš najbolji automobilista Dušan Borković završio je drugu trku u Francuskoj na odličnom sedmom mestu i osvojio novih šest bodova u debitantskoj sezoni Svetskog šampionata turing automobila (WTCC)...Srpski as je krenuo sa petog mesta i sjajnom vožnjom u svom Ševrolet Kruzu 98 iz kruga u krug...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.