Borjan otkrio kako je smirio ekipu posle primljenog gola

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan otkrio kako je smirio ekipu posle primljenog gola

Izgleda da je ''upalilo'' ovoga puta.

Crvena zvezda je večeras bila prilično uzdrmana početkom drugog poluvremena u Helsinkiju, posle primljenog gola u 46. minutu i još jedne prilike za domaćina minut-dva kasnije.

U toj situaciji došlo je sudara golmana Milana Borjana sa protivničkim igračem, posle čega se Zvezdinom čuvaru mreže par minuta ukazivala pomoć.

Nedugo zatim, Zvezda je izjednačila preko Jovančića, što je praktično i odlučilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << putnika u treće kolo kvalifikacija.

Posle meča, Borjan je otkrio da povreda nije bila toliko bolna, ali...

''Morala je da se smiri ekipa, zato sam tako reagovao. Iskreno, nisam dobio nekakav jak udarac", priznao je Borjan.

"Rano smo primili gol, dobili su snagu da napadaju, ali srećom smo stali na noge. Izjednačili smo i držali meč do kraja, ali smo bezveze primili gol. To nam lekcija da protiv Kopenhagena, da se dobro sprmilo i idemo na pobedu", dodao je on.

Zvezda je na kraju poražena sa 2:1, ali je prošla dalje zahvaljujući pobedi u Beogradu od 2:0. Borjan smatra da je bolje sada izgubiti, nego da se to desi protiv Kopenhagena u sledećem kolu.

"Deluje fenomenalno što u kvalifikacijama nismo izgubili još od Krasnodara, ali nekad mora da se dogodi i poraz. Dobro je što je to bilo danas, nadam se da neće protiv Kopenhagena. To je opomena za ceo tim. Ako bude kao protiv Helsinkija u prvom meču neće biti problema", poručuje Borjan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.