Borjan i Pankov u akciji za penzionere: Nekada je važno objaviti, dajemo primer (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan i Pankov u akciji za penzionere: ''Nekada je važno objaviti, dajemo primer'' (foto)

Golman i kapiten Crvene zvezde oglasio se na Instagramu.

Većina stanovništva u našoj zemlji, pa tako i fudbaleri, nalaze se već par nedelja u samoizolaciji, kako bismo zajedničkim snagama pobedili pandemiju koronavirusa, a dvojica Zvezdinih fudbalera danas su nakratko prekinuli karantin, kako bi se priključili humanitarnoj akciiji za pomoć penzionerima.

Kapiten Milan Borjan i štoper Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde Radovan Pankov danas su vredno radili na pakovanju humanitarnih paketa za beogradske penzionere u ''Štark Areni''.

Tim povodom, Borjan je na Instagramu poslao važnu poruku.

''Danas smo sa volonterima iz Beograda spakovali jako veliki broj paketa za osobe koje imaju preko 65 godina i ne mogu da izlaze napolje za vreme pandemije.







Nekada je važno objaviti, kako i na koji način pomažemo, kako bi kao javne ličnosti dali primer'', napisao je Borjan.

-

-

View this post on Instagram

Danas smo sa volonterima iz Beograda spakovali jako veliki broj paketa za osobe koje imaju preko 65 godina i ne mogu da izlaze napolje za vreme pandemije. Nekada je vazno objaviti, kako i na koji nacin pomazemo, kako bi kao javne licnosti dali primer.

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Mar 25, 2020 at 8:52am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKI BORJAN POZVAO I OSTALE: Golman apelovao na sportiste da mu se pridruže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 12:24

Vreme je za humanost...U doba korone, fudbaleri beogradske Crvene zvezde, tačnije golman Milan Borjan i defanzivac Radovan Pankov, dolučili su da daju svoj doprinos u borbi protiv opakog virusa, više o tome pročitajte OVDE. Kapiten crveno-belih je u intervjuu za TV Prva iskoristio priliku da pozove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.