Boriša Simanić odigrao još jedno fantastično poluvreme, u nastavku zaustavljen

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 21:30

Boriša Simanić odigrao još jedno fantastično poluvreme, u nastavku zaustavljen

Srpski košarkaš Boriša Simanić nastavio je sa odličnim partijama u Endesa ligi u poslednje vreme.
Podsetimo, on se u dresu Saragose posebno istakao u prethodna dva kola protiv Reala i Huventuda, a večeras je njegov tim gostovao u Granadi.
Ponovo je Simanić odigrao odličan meč, ali samo u prvom poluvremenu. U nastavku su ga domaći zaustavili, a na kraju je Granada slavila sa 71:68.
Saragosa je silovito ušla u ovaj meč i dobila prvu četvrtinu sa 30:14, ali je Granada >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << već u drugom kvartalu uhvatila priključak i u nastavku stigla do preokreta.
Simanić je u prvom poluvremenu upisao čak 15 poena, uz odličan procenat šuta iz igre, ali u nastavku nije uspeo da uveća taj učinak. I pored toga je bio najefikasniji akter meča, a uz 15 poena je dodao i pet skokova. Srpski plejmejker Stefan Jović je meč završio bez poena, ali uz šest asistencija.
U pobedničkoj ekipi najefikasniji Brople sa 10 poena, Ndoje ga je pratio sa devet.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.