Boris Beker proglašen krivim, preti mu zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2022, 16:15

Boris Beker proglašen krivim, preti mu zatvor

Bivši nemački teniser Boris Beker proglašen je danas krivim za skrivanje imovine u stečajnom procesu. Porota Krivičnog suda u Londonu ocenila je da je nekadašnja teniska zvezda kriva po više tačaka optužbe.

Optužen je za skrivanje dela imovine od vlasti u procesu stečaja koji je protiv njega ranije pokrenut.

Visina kazne, kako je najavljeno, biće objavljena 29.aprila, a kazna bi mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti i zatvor.

Beker je, kako prenose nemački mediji, ljutito pratio izricanje presude, protiv koje može podneti žalbu.

Beker je 21.juna 2017.od strane suda proglašen nesolventnim, a tužilac ga je optužio da je sakrio deo imovine kao što su žiro-računi i nekretnine, ali i pehari kao što je pobednički sa Vimbldona 1985.godine.

Nemački teniser je odbacivao optužbe, tvrdeći da o svojim finansijama nikada lično nije vodio računa, već se oslanjao na ekspertizu stručnjaka i savetnika.

Njegov advokat Džonatan Lejdlou ga je prikazao kao naivnog i lenjog, tvrdeći da nije blagovremeno bio informisan o svojim obavezama u stečajnom postupku.

Državni tužilac Rebeka Čalkej tvrdila je da je Beker svesno prebacio novac na druge žiro račune, kako bi ga sakrio od stečajnog postupka.

Takođe je znao i da je bio uknjižen kao vlasnik više nekretnina.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Beker proglašen krivim, prijeti mu zatvor

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2022

Bivši njemački teniser Boris Beker proglašen je danas krivim za skrivanje imovine u stečajnom procesu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sud proglasio Bekera krivim za skrivanje imovine, preti mu zatvorska kazna

Izvor: RTS, 08.Apr.2022

Čuveni Boris Beker još jednom je završio na sudu, ovoga puta zbog skrivanja imovine od stečajnog postupka. Beker je proglašen krivim, a nije isključeno da će mu biti izrečena zatvorska kazna. . Nekadašnji nemački teniser, a kasnije i trener Novaka Đokovića, proglašen...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.