Borac sledeće sedmice kreće u baraž za opstanak

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 16:48

Borac sledeće sedmice kreće u baraž za opstanak

Košarkaši Borca iz Čačka igraće 25. aprila na svom terenu igraće protiv Heliosa iz Domžala prvu utakmicu baraža za opstanak u ABA ligi.

Borac je takmičenje u najjačem regionalnom takmičenju ove sezone završio na pretposlednjem 13. mestu i za opstanak u ligi igra protiv Heliosa, koji je poražen od Krke u finalu Druge ABA lige.

Na sajtu takmičenja saopšteno je da se serija igra na dve pobede, a prva utakmica na programu je 25. aprila od 18 časova u Čačku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Drugi susret igra se tri dana kasnije u Domžalama od 20 sati, a eventualna treća utakmica igrala bi se 2. maja u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA LIGA ODREDILA TERMINE BARAŽA: Evo kada će Borac braniti prvoligaški status!

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2023

Igraće se serija na dve pobede! Košarkaši Borca iz Čačka sezonu u AdmiralBet ABA ligi završili su na pretposlednjem mestu koje su izborili herojskom pobedom na ekipom Budućnosti u poslednjem kolu regularnog dela lige. Ipak, kroz baraž će morati da obezbede svoj opstanak u društvu najjačih...

Nastavak na HotSport.rs...

Subotica: Košarkaši Spartaka dočekuju Metalac u utakmici sezone

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Apr.2023, 13:17

SUBOTICA – Košarkaši Spartak Office shoes-a poslednju ovosezonsku utakmicu u Košarkaškoj ligi Srbije igraju protiv Metalca iz Valjeva danas, 19. aprila, od 19:00 časova. Za Subotičane je ovo izuzetno važna utakmica jer pobedom obezbeđuju plasman u ABA 2 ligu u narednoj sezoni. I protivnik ima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.