BARAŽ ZA ABA LIGU: Borac protiv Heliosa igra 25. aprila

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 18:33

BARAŽ ZA ABA LIGU: Borac protiv Heliosa igra 25. aprila

Drugi meč na programu je tri dana kasnije u Sloveniji.

Košarkaši Borca i Heliosa iz Domžala odigraće 25. aprila u Čačku od 18 sati prvi meč baraža za opstanak u ABA ligi, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Borac je ABA ligu završio na pretposlednjem, 13. mestu, dok je Helios poražen u finalu plej-ofa Druge ABA lige od Krke. Prednost domaćeg terena ima Borac, a serija se igra na dve pobede.

Drugi meč je na programu 28. aprila u Domžalama od 20 sati, a eventualna majstorica biće odigrana trećeg maja u 18 časova u Čačku.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara Pazova na korak do šampionskog slavlja - Jedinstvo u finalu vodi 2:0 protiv Uba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2023

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove ostvarile su još jedan trijumf u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa Banka Poštanska štedionica Superlige. Pazovčanke su večeras, kod kuće, nadigrale Ub sa 3:2, po setovima 23:25, 25:20, 21:25, 25:16 i 15:10...Iako su Ubljanke pokazale svoje pravo lice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Brejk Partizana protiv Vojvodine u prvom meču borbe za prvaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 10:00

Odbojkaši Partizana poveli su u finalnoj seriji domaćeg šampionata protiv Vojvodine, nakon što su napravili brejk u Novom Sadu. Vojvodina - Partizan 1:3 ( 23:25, 25:27, 29:27, 15:25)...Da se očekuje neizvesna serija prikazao je i prvi set u kojem je u većem delu, Vojvodina imala prednost ali je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.