Borac oslabljen ide na megdan Zvezdi

Izvor: TV Arena Sport, 23.Okt.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac oslabljen ide na megdan Zvezdi

U 15. kolu Superlige fudbaleri Borca će oslabljeni na utakmicu sa Crvenom Zvezdom. Dan uoči gostovanja u timu Bprca neće biti najboljeg strelca Srđana Vujaklije, štopera Miljana Jablana i Stefana Milojevića.

Za Nenada Lalatovića, šefa stručnog štaba Borca neće biti ni malo lako u predstojećem meču sa Crvenom zvezdom u 15. kolu Superlige. U poređenju sa dva prethodna susreta, najpre protiv Metalca, a potom i Romantičara kada su van stroja bila po dva starter >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sada nedostaje i treći.

"Ništa još uvek sa sigurnošću ne mogu da tvrdim, ali teško da i infuzija može pomoći hitan oporavak za nas veoma važnih igrača. NJihova želja je jedno, a pružiti im priliku da istrče iscrpljeni na teren, može nas skupo koštati, vratiti se kao bumerang za sledeće utakmice. Ne bih da te igrače izgubimo za neke naredne, takođe važne duele." – kaže Nenad Lalatović.

Izostanak tri startera, uz duže odsustvo Zeca, može samo olakšati zadatak Zvezdi, apsolutnom favoritu u derbiju.

"Zvezda bi to svakako bila i da smo kompletni. Razmišljam drugačije i apsolutno verujem u momke koji će se suprotstaviti najboljem timu u Super ligi. Sa Zvezdom se igra dva puta u godini dana, mi želimo i možemo da se izborimo i za treći duel u plej-ofu." - dodao je Lalatović.

Ne propustite ni jedan meč Superlige Srbije.

Prijavite se na linku Arena Sport paket i gledajte najaktuelniji sportski program.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.